Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ξενώνας Αρχοντικό

Ξενώνας "Το Αρχοντικό''



Πόζαρ" βρίσκεται στο Λουτράκι Αριδαίας στην Πέλλα, σε απόσταση μόλις 110 χιλιομέτρων από την πόλη της Θεσσαλονίκης..Πολύ κοντά στον ξενώνας μας θα βρείτε ιαματικές πηγές Πόζαρ, που προσφέρονται για στιγμές αναζωογόνησης και ανακούφισης του σωματικού άλγους. Το νερό στην θερμοκρασία του σώματος 37°C και χαρακτηρίζεται σωτήριο από πολλούς καθώς θεραπεύει πολλές ασθένειες και είναι κατάλληλο για λουτροθεραπεία και ποσιμοθεραπεία.
Λειτουργεί όλες τις εποχές του χρόνου, έτοιμο να προσφέρει τις υψηλές υπηρεσίες σε όλους τους επισκέπτες. Το χειμώνα με την μαγευτική θέα των χιονισμένων βουνοκορφών και ελάτων, ενώ το καλοκαίρι απολαύστε την υπέροχη δροσιά της περιοχής.
Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι πλήρως εξοπλισμένα για να σας προσφέρουν μία άνετη διαμονή. Η προσεγμένη διακόσμηση και η αισθητική του χώρου θα σας ταξιδέψουν. Χαλαρώστε τις κρύες νύχτες δίπλα στο αναμμένο τζάκι. Τα δωμάτια διάθετουν βεράντα με υπέροχη θέα στο όρος Βόρας.

Οι κοινόχρηστοι χώροι στο ισόγειο του ξενοδοχείου έχουν διαμορφωθεί για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Στο ευρύχωρο καθιστικό μας μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο παραδοσιακό πρωινό δίπλα στο τζάκι, ή να περάσετε όμορφες στιγμές με την συντροφιά σας πίνοντας τον καφέ σας ή το ποτό σας στο bar του ξενοδοχείου.










Υπεύθυνος: Γιάννα Ζέρζη 


τηλ:2384091161, 2384091488

κινητό:6974981298

http://www.arxodiko.com

https://www.facebook.com/arxontikopozar?ref=hl