Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

1ος Ημιμαραθωνιος λουτρών ΄΄Ποζαρ΄21 χιλιομέτρων

1ος Ημιμαραθωνιος  λουτρών  ΄΄Ποζαρ΄21 χιλιομέτρων  ΄ .Αγώνας 5 χιλιόμετρων  &  βαδην . και βαδην 2 χιλιόμετρων .


Ο αθλητικός σύλλογος <<Παύλος Μελάς>> μαζί με την ομάδα δρομέων Σκύδρας ,ομάδα δρομέων Σ.ε.β.α.ς Έδεσσας, πολιτιστικός σύλλογος Λουτρακίου, σύλλογος  νέων Λουτρακίου διοργανώνουν αγώνες δρόμου  21  χιλ.  5 χιλ     & 2χιλ          στον δήμο Αλμωπίας ,Νομός Πελλης,10 χιλιόμετρα από την Αριδαια,30χλ από την Έδεσσα και 110χλ από Θεσσαλονίκη .Εδω  βρίσκονται τα διάσημα  λουτρά «Ποζάρ»
Σε ένα  τουριστικό παραδεισένιο μέρος , θαυμάσιας ομορφιάς με καταρράκτες, σπήλαια , φαράγγια  ,μονοπάτια, με  τα ζεστά  ιαματικά λουτρά  στους  37 βαθμούς κελσίου ,με οργανωμένα υπερσύγχρονα ξενοδοχεία και δωμάτια  .(θα έχουν μειωμένες τιμές για τους αθλητές) .

Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ώρα  εκκίνησης  αγώνων 11.00πμ

Αφετηρία – Τερματισμός . Στην είσοδο των λουτρών Ποζάρ .

Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο 21 χιλιόμετρων , θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 1995 και μεγαλύτεροι).

Στον Αγώνα Δρόμου & περπατήματος των 5χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2001 και μεγαλύτεροι).

 Στον αγώνα βαδην  2 χιλ,για μικρές και μεγάλες  ηλικίες δε θα έχει χρονομέτρηση

  Στους συμμετέχοντες που θα τρέξουν  21χιλ και 5χλ θα δοθούν δωρεάν: T-Shirt της διοργάνωσης,  , αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής , Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια κάθε Δρόμου.  Δωρεάν μετάλλια  και μπάνιο για όλους τους συμμετέχοντες στο ζεστό ιαματικό νερό στους 37 βαθμούς κελσίου ,της εξωτερικής πισίνας και στον εξωτερικό καταρράκτη των λουτρών.  Επίσης  θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με χυμούς μετά τον τερματισμό .

Υγειονομική Κάλυψη: Γιατρός θα υπάρχει στο χώρο εκκίνησης και τερματισμού για οποιαδήποτε ανάγκη, αλλά και εθελοντές της ΕΔΟΜΑΚ θα προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον δρόμο , αν χρειαστεί..

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί κατά την διάρκεια του αγώνα .

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους
. Κάθε δρομέας μπορεί να παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής του το Σάββατο 30 Νοεμβρίου από τις 18.00 έως 21.00 από τη γραμματεία που θα λειτουργεί μέσα στο <<Αλέξανδρειο>> υδροθεραπευτήριο  των Λουτρών και  την Κυριακή από τις 8:00 μέχρι τις 10:00πμ από τον  χώρο εκκίνησης. Είσοδος λουτρών

 Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς που δεν μπορούν για οποιοδήποτε λόγο να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και θα τους μεταφέρει στον τερματισμό.

Αντίτιμο Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο δρόμο και στον αγώνα δρόμου 5χλμ. είναι τα 5 ευρώ


 Τρόποι Πληρωμής

 Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό GR 8601104730000047361311070 ΤΥΠΟΥ ΠΑΥΛΟΣ Έως Τρίτη 27 Νοέμβριου


ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας αμέσως μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.   και να το αποστείλετε  στο φαξ 2381088841

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τρίτη  27 Νοεμβρίου   στα  τηλέφωνα  6947070702 & 6989732945 Τύπος  Παύλος  , Στην ηλεκτρονική διεύθυνση  . pavlostipos@gmail.com   xatzivasiliadis@yahoo.gr    gotipou@cyta.gr  ή στο  – FAX  2381088841ωράριο καταστημάτων  η στο φαξ  2384091170  .

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή μετά από την παραπάνω ημερομηνία θα συμμετάσχουν χωρίς αριθμό και χρονομέτρηση. δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα στα προαναφερόμενα .          


Ο λογαριασμός τραπέζης  είναι τις Εθνικής  Τράπεζας  Ελλάδος

 Περιγραφή Αγώνα           Ο Αγώνας διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές.

 Ξεκινάει από τα λουτρά «ποζαρ» που είναι σε 350 μετρά  υψόμετρο , ακολουθεί τον δρόμο για  Αριδαία

Φτάνοντας στο χωριό  Λουτράκι πάει αριστερά στο χωριό λυκόστομο  από εκεί στο χωριό πιπέρια και γυρναει

Στα λουτρά «ποζαρ» ακολουθώντας  τον κεντρικό δρόμο Αριδαίας λουτρών.

Τροφοδοσία:     Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας κάθε 3 χιλιομετρα περίπου  με (νερό + ισοτονικά+ μπανάνες + ξηρούς  καρπούς)

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στα τηλ.  6947070702 & 6989732945 Τύπος Παύλος

 Έλατε για αποθεραπεία ,  γυμναστική   ,  αναζωογόνηση , λουτροθεραπεία , για να διασκεδάσετε και για να χαλαρώσετε !

Φόρμα εγγραφής

 1ΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΛΟΥΤΡΩΝ <<ΠΟΖΑΡ >>

ΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΑΘΛΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΟ: ………………………
ΟΝΟΜΑ: ……………………………
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: ………………
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ………
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ……………
ΣΥΛΛΟΓΟΣ: ………………
ΜΕΓΕΘΟΣ  T-Shirt …
ΑΓΩΝΙΣΜΑ:

Αγώνας δρόμου   21 χμ………                 
Αγώνας δρόμου   5 χμ………..                 
Αγώνας βάδην      5 χμ………..                 
Αγώνας βαδην     2 χμ………..

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:  Σταθερό ………  Κινητό …
ΠΗΓΗ: http://www.runningnews.gr