Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Δελτίο Τύπου 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λουτράκι    08/06/2015
4o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ
Ζει στον Παράδεισο και σας περιμένει!
Στην Αλμωπία, τη γη των γιγάντων…
Μέσα στη καρδιά του βουνού, εκεί που τα παγωμένα νερά του Καϊμάκτσαλαν σμίγουν με τα θερμά ιαματικά, αναβλύζουν μουσικές από έναν μαγευτικό συναυλιακό χώρο.
Στα Λουτρά Πόζαρ 17 εώς και 19 Ιουλίου 2015
Αναζητείστε τη Φύση και γνωρίστε τα μυστικά της, νιώστε την ενέργεια των καταρρακτών και περιπλανηθείτε στα αρώματα του δάσους.
Το τέταρτο Φεστιβάλ Πόζαρ είναι και φέτος γεγονός!
Στο κέντρο του καλοκαιριού, μια διαφορετική πρόταση για όσους ξέρουν.. ότι διακοπές δεν είναι μόνο παραλία!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ
Παρασκευή 17 Ιουλίου
O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου συναντά το Χρήστο Θηβαίο τραγουδοποιό σπάνιας ευαισθησίας. Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές ετοιμάζονται για ένα μουσικό παιχνίδι για δύο φωνές, όπου οι πάσες από τραγούδι σε τραγούδι θα έχουν σταθμούς σε αγαπημένα τους κομμάτια αλλά και απρόβλεπτες επιλογές.
Η αποδεδειγμένη χημεία τους και η άρνηση τους να μεγαλώσουν με τον κλασικό τρόπο, γίνονται το όχημα για μοναδικές συναυλίες χωρίς φραγμούς και σταθερές.
Οι δυο τους εγγυώνται μια συναυλιακή εμπειρία που μένει αξέχαστη.

 Την ίδια μέρα:
V.I.C. (Villagers of Ioannina City). Από τα δυναμικότερα συγκροτήματα της χρονιάς, με ευρηματικά μουσικά παντρέματα που περιμέναμε καιρό!
Support: OUTDOOR , THE ALCOHOLIC΄S  AFTERNOON, KARANOS (samba-reggae)

Σάββατο  18 Ιουλίου
Ο Σωκράτης Μάλαμας, ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες τραγουδοποιούς. Η τριαντάχρονη πορεία του τον ακολουθεί στη σκηνή με πολλά τραγούδια που, όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από τους ακροατές του, αλλά κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο, ανάλογα με την διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής που προκύπτει στα live του.
Την ίδια μέρα:
Ο Μπάμπης Στόκας, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του, την επιτυχία του με το συγκρότημα των ΠΥΞ-ΛΑΞ και την ξεχωριστή ερμηνεία του, έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει από το χθες έως το σήμερα και με την ικανότητά του να κινείται δημιουργικά ανάμεσα σε ροκ τραγούδια, σε λαϊκά μονοπάτια αλλά και στις πιο τρυφερές μπαλάντες δεν μπορεί, παρά να μας συνεπάρει.
 Support: Los Mujeros , Από πριν και από μετά

Κυριακή 20 Ιουλίου
Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά τις sold out παραστάσεις του το χειμώνα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό- στην πρώτη του Ευρωπαϊκή περιοδεία-και μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου «Χίλια καλώς εσμίξαμε», θα ξαναζήσει μαζί μας και εμείς μαζί του την μοναδική εμπειρία των live παραστάσεων του.
Ανήσυχος και πρωτοπόρος από την μια, παραδοσιακός από την άλλη, ροκάρει με το λαούτο του σε μουσικά μονοπάτια όπου ο ηλεκτρισμός συναντά αρχέγονους ήχους της Κρήτης.
Την ίδια μέρα:
Oι Μπλε. Ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, φανκ αλλά και τζαζ, ενώ ταυτόχρονα σημείωσαν αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία
 Support:  EKMEK, Ηλιοδρόμιο